Home |
Full service vending

Hoe werkt onze service?

Nadat we samen hebben gekeken welke automaat het beste bij uw bedrijf past plannen we een leverdatum in. Ons team zal de automaat op de juiste plek neerzetten en vullen met een breed assortiment. Omdat wij de voorraad op afstand kunnen monitoren zal de automaat altijd op tijd gevuld worden.

De indeling wordt bij elke vulling aangepast naar de wensen van uw medewerkers of bezoekers. Via ons meld menu kunnen klanten gemakkelijk een storing melden, een vraag stellen of een opmerking achterlaten. Zo zorgen we dat iedereen tevreden is over het assortiment en onze werkwijze.

Automaten

Wij maken gebruik van verschillende soorten automaten. In overleg kijken wij naar welke automaat het beste bij uw bedrijf past. Dit kan een combi automaat, drankautomaat of een snackautomaat zijn.

Al onze automaten zijn van het merk Vendo, dit zijn kwalitatieve automaten met een moderne uitstraling en een ruime inhoud.

Naast dat u met muntgeld kunt betalen worden al onze automaten voorzien van een betaalterminal waarmee contactloos en met uw smartphone betaald kan worden

Werkwijze

Vanaf afstand kunnen wij de automaat inlezen waardoor wij een goed inzicht krijgen in de voorraad, het consumptiegedrag en de houdbaarheidsdata van verse producten.

Wij zorgen dat de automaat goed gevuld is zodat werknemers of bezoekers altijd iets lekkers uit de automaat kunnen halen. Bij elk bezoek doen wij een kleine onderhoudsbeurt zodat de binnen- en buitenkant van de automaat schoon en netjes blijft.

Via ons storing menu op de automaat kunt u gemakkelijk storingen of problemen vermelden. Vervolgens zullen wij dit zo spoedig mogelijk oplossen.

Gratis offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze service en mogelijkheden? Vraag een gratis offerte aan