Home |
Over ons

Ventastic, full vending service

Wij zijn gespecialiseerd in full service vending waardoor wij ons kunnen focussen op het belangrijkste, namelijk: Gevulde automaten en tevreden klanten.

Sinds 2018

In 2018 zijn wij begonnen met het leveren van vending automaten aan bedrijven. Na ons onderzoek en ervaring in verschillende bedrijfsbranches hebben wij gemerkt dat veel bedrijven moeten betalen voor hun vending automaat of er geen hebben vanwege de zorgen die hierbij komen kijken.

Ons doel is daarom bedrijven geheel ontzorgen over het bieden van een verkooppunt op slechts 1 m² met een service die vrijwel altijd gratis is.

Full service

Met ons jong en modern team zijn wij elke dag bezig onze automaten netjes en gevuld te houden. Rekening houdend met nieuwe trends in de markt voegen wij steeds meer verantwoorde producten toe zodat klanten bewuste keuzes kunnen maken. Bovendien worden onze automaten voorzien van de nieuwste technologieën.

Inmiddels hebben wij bedrijven van verschillende branches mogen voorzien van onze full vending service.

Ons assortiment

Met ons ruime assortiment aan food & non-food producten kunnen uw medewerkers of bezoekers 24/7 genieten van de automaat.

Gratis offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze service en mogelijkheden? Vraag een gratis offerte aan